(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

 0

Login om op te slaan

Code: FR5

€5 KORTING Meer dan €140+

Code: FR20

€ 20 KORTING Meer dan € 220 +

Code: FR30

€ 30 korting op meer dan € 320 +

Retourbeleid

Algemene terugkeerbeleid

1. Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces binnen 7 dagen na ontvangst van uw artikel (en) te starten.

Houd er rekening mee dat we alleen producten in hun oorspronkelijke staat accepteren en we kunnen geen producten verwerken die worden geretourneerd zonder onze voorafgaande kennis. Als u een of alle delen van uw bestelling wilt retourneren, neemt u contact op met de klantenservice via Contact en ontvangt u een formulier 'Productretour' dat bij uw pakket moet worden gevoegd.

2. Kleurfouten: als de kleur van het ontvangen artikel niet is wat is besteld, bent u gekwalificeerd om een volledige terugbetaling te ontvangen.

3. Dit retourbeleid is niet van toepassing op onze zakelijke wederverkopers. Neem contact met ons op voor aanvullende instructies.

Specifiek beleid voor onze artikelen

Bestellings-annulering

We begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming is om een jurk te bestellen voor uw speciale gelegenheid, en ons annuleringsbeleid is met dit in gedachten geformuleerd. Het is echter belangrijk op te merken dat onze jurken op bestelling zijn gemaakt. Zodra het afstemmingsproces is begonnen, kunnen de materialen niet opnieuw worden gebruikt. Houd er rekening mee dat na het plaatsen van uw bestelling, er nog steeds tijd is om van gedachten te veranderen. Raadpleeg voor meer informatie onze annuleringsvoorwaarden hieronder.

Annuleringsbeleid

- Bestellingen die binnen 12 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling die bestaat uit de volledige verzendkosten en 90% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen geannuleerd binnen 12-24 uur na bevestiging van de betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 80% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen die binnen 24-48 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling die bestaat uit de volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen die na 48 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen alleen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling van de volledige verzendkosten.

- Zodra uw bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Als u uw bestelling wilt annuleren, logt u in op Mijn Bestellingenselecteer de bestelling waar je hulp bij nodig hebt en vraag om annulering. Of klik alstublieft Neem contact met ons op verder gaan.

Actions Tijd Frames Terugbetaald bedrag
Artikel Transportkosten
annulering Binnen 12 uur na orderbevestiging 90% 100%
Binnen 12-24 uur na orderbevestiging 80% 100%
Binnen 24-48 uur na orderbevestiging 50% 100%
Meer dan 48 uur, niet verzonden geen 100%
Bestelling verscheept geen geen

 

Vervanging of terugbetaling

Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons. Bij aankomst van uw pakket wordt u aangeraden om de jurk te controleren om er zeker van te zijn dat deze is gemaakt in overeenstemming met uw bestellingsspecificaties. Probeer je jurk zo snel mogelijk te passen zonder de jurk te veranderen, te wassen of de tag te verwijderen. Houd er rekening mee dat u contact met ons op moet nemen om het retourproces te starten.

Als u jurken of accessoires retourneert of ruilt, zorg er dan voor dat ze in hun oorspronkelijke staat verkeren - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, onbeschadigd, schoon, pluisvrij en haar en met labels intact en bevestigd. Je bent verantwoordelijk voor alle retourzendingen.

Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items

U bent gekwalificeerd om een volledige terugbetaling te krijgen als uw artikelen defect, beschadigd of verkeerd verzonden zijn. Als u denkt dat uw artikelen tijdens de levering beschadigd zijn, moet u de documentatie "Bewijs van Schade" verkrijgen van uw bezorger, die moet worden opgenomen in uw geretourneerde pakket.

Formaat aanpassen of aanpassen

Omdat al onze jurken met de hand worden genaaid en aangepast, kan de voltooide jurk ongeveer één inch in beide richtingen van de opgegeven maten variëren. Om ervoor te zorgen dat je jurk je perfect past, hebben onze kleermakers extra stof in de naden gereserveerd om kleine aanpassingen mogelijk te maken.

Omvangafwijking

Als uw kledingmaat met meer dan één inch afwijkt van de specificaties van uw bestelling, wordt u aangemoedigd om een lokale kleermaker te zoeken om aanpassingen aan te brengen. In dit geval vergoeden we u tot 40% van de aankoopprijs van het product (exclusief verzendkosten). Als u voor deze optie kiest, vergeet dan niet om een ontvangstbewijs van uw kleermaker aan te vragen. Het exemplaar van de bon moet worden verstrekt om terugbetaling aan te vragen.

Artikel is de maat die u hebt besteld, maar past niet

Begrijp alsjeblieft dat items die niet goed passen, maar in overeenstemming zijn met de specificaties die je hebt besteld, niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Uw optie is om op eigen kosten naar een lokale kleermaker te zoeken. Houd er rekening mee dat als de specificaties van uw bestelling aanzienlijk verschillen van het uiteindelijke formaataanvraag, het niet mogelijk is de grootte te wijzigen.

Kleur komt niet overeen

De instellingen van uw computerscherm kunnen de kleur van de afbeeldingen op de site veranderen. Lichte kleurafwijkingen betekenen mogelijk niet dat de jurk defect is of verkeerd wordt verzonden. Als u er echter zeker van bent dat u het artikel in een verkeerde kleur hebt ontvangen, neemt u contact op met de klantenservice om te zien of u het product kunt retourneren of terugbetalen.

Items die niet kunnen worden geretourneerd of geruild

1. Geen retouren en geen uitwisselingen voor gepersonaliseerde artikelen.

2. Geen retouren en geen ruilen voor bederfelijke waren, oorbellen (inclusief sieradensets met oorbellen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (inclusief lingerie, enz.) Vanwege hygiënische redenen.

Terugkeerproces

1. Dien binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling een retouraanvraag in bij Contact met de klantenservice. Geef een toelichting en foto's met de reden van uw terugkeer.

We behouden ons het recht voor om de retouren niet te accepteren zonder voorafgaande toestemming van onze klantenservice.

2. Zodra onze klantendienst uw verzoek heeft goedgekeurd, zullen wij u een retouradres en een retourformulier voor producten verstrekken dat moet worden ingevuld en bij uw aangifte moet worden gevoegd. Stuur het item (s) binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van het retourformulier naar uw lokale postkantoor. Houd het trackingnummer veilig.

3. Alle retourzending (en) zullen door inspecties gaan. We zullen de terugbetaling verwerken als we bevestigen dat het product de door u genoemde problemen heeft. Nadat de terugbetaling door ons is verwerkt, duurt het gewoonlijk 10-15 werkdagen voordat het geld op uw rekening is bijgeschreven, afhankelijk van uw bank- of betalingsdienst. Uw bank of betalingsdienst kan een kleine transactiekost in rekening brengen.

4. Originele verzendkosten & retour verzendkosten worden niet terugbetaald.

Let op: we behouden ons het recht voor om de terugbetaling niet te verwerken als ze in onaanvaardbare staat worden geretourneerd.

Als u het product wilt retourneren of ruilen, neemt u contact met ons op via e-mail: [email protected]